Om Jette

Om Jette


Jeg hedder Jette Glasdam Axelsen.

Privat er jeg gift med Nicolai og tilsammen har 4 voksne børn og fire børnebørn.


Jeg tilbyder Intutiv Terapi, individuel terapi, parterapi og traumeterapi fra smukke lokaler i Hornbæk i nordsjælland og København.


Derudover afholder jeg retreats, foredrag og kurser til private og til virksomheder.


Som psykoterapeut hjælper dig med at finde vejen ud og genfinde nærværet, glæden og kærligheden til dig selv og dit liv.


Med høj faglighed, erfaring og nærvær, vil jeg støtte dig, så du - i dit eget tempo - og ud fra det sted i livet, du befinder dig - kan finde hjem til dig og din indre stemme, og dine potentialer.

Det er vigtigt for mig, at du kan føle dig tryg, når du kommer hos mig - uanset hvad du bringer med dig fra dit liv.


Jeg arbejder ud fra, at kroppen, sindet og sjælen hører sammen og benytter mig derfor af både samtale, kropslige øvelser, intuition og meditation.


Jeg er optaget af, hvordan vi som mennesker kan opnå mere livfuldhed, kærlighed og glæde til os selv og til livet omkring os ved at arbejde med vores indre styrker, ressourcer og potentialer,

som vi alle bærer med os fra fødslen.


Noget, som er omdrejningspunktet i hele mit virke.


Er uddannet Organisk psykoterapeut fra DIPU med efteruddannelse i Kontakt og Traumeterapi.

Derudover har jeg en 3 årig kropsterapeutisk healingsuddannelse fra Kilden med speciale i terapeutisk yoga og meditation samt efteruddannelse i Intuition og clairvoyance.

Jeg er stifter og ejer af virksomheden ToBeMoved.


Jeg har en baggrund som socialpædagog og familiebehandler med særlig erfaringer inden for psykriatrien og misbrugsområdet.


Jeg har i mere end 30 år arbejdet med mennesker og personlig udvikling.


Har udøvet Yoga, Mindfulness og Meditation siden 2007 og deltager  løbende i kurser, retreats og workshops.


Gennem mit arbejde er jeg i konstant berøring med menneskers meget følsomme sider, og holder mig derfor altid fagligt ajour gennem egenterapi, supervision og deltagelse i faglige kurser og efteruddannelse i den nyeste viden indenfor området.


"Det stærkeste nuværende øjeblik er mødeøjeblikket med et andet menneske"