Om mig

Om mig


Jeg hedder Jette Glasdam Axelsen.

Privat er jeg gift med Nicolai og har tre voksne børn.

Tilsammen har vi tre børnebørn.


Er uddannet Organisk psykoterapeut med efteruddannelse i Traume terapi og Kontakt samt underviser i Meditation og Mindfulness.

Jeg er stifter og ejer af virksomheden ToBeMoved.


Jeg tilbyder individuel terapi, parterapi og traumeterapi fra smukke lokaler i Hornbæk i nordsjælland og Indre København - et stenkast fra Nyhavn.


Derudover afholder jeg foredrag og kursus til private og til virksomheder samt supervision til psykoterapeuter samt og socialt- og sundhedsfaglige personalegrupper.


Som psykoterapeut hjælper dig med at finde vejen ud og genfinde nærværet, glæden og kærligheden til dig selv og dit liv.


Med høj faglighed, erfaring og stor respekt, omsorg og indsigt, vil jeg støtte dig, så du - i dit eget tempo - og ud fra det sted i livet, du befinder dig - kan finde hjem til dig.

Det er vigtigt for mig, at du har det godt hos mig og, at du kan komme som du er - uanset hvad du bringer med dig fra dit liv.


Jeg arbejder ud fra, at kroppen, sindet og sjælen hører sammen og benytter mig derfor af både samtale, kropslige øvelser og mindfulness.


Jeg er optaget af, hvordan vi som mennesker kan opnå mere livfuldhed, kærlighed og glæde til os selv og til livet omkring os ved at arbejde med de indre styrker, ressourcer og evner,

som vi alle bærer med os fra fødslen.


Noget, som er omdrejningspunktet i hele mit virke.


Jeg har en baggrund som socialpædagog og familiebehandler med særlig erfaringer inden for psykriatrien og misbrugsområdet.


Derudover har jeg en 3 årig kropsterapeutisk uddannelse med speciale terapeutisk yoga og meditation.


Jeg har i mere end 30 år arbejdet med mennesker og personlig udvikling.


Har udøvet Yoga, Mindfulness og Meditation siden 2007 og deltager  løbende i kurser, retreats og workshops.


Gennem mit arbejde er jeg i konstant berøring med menneskers meget følsomme sider, og holder mig derfor altid fagligt ajour gennem egenterapi, supervision og deltagelse i faglige kurser og efteruddannelse i den nyeste viden indenfor området.


"Det stærkeste nuværende øjeblik er mødeøjeblikket med et andet menneske"

Kontakt og Tidsbestilling

Jette Axelsen

E-mail psykoterapi@jaliv.dk

Mobil 20 11 77 56

 

Vigtige Adresser

Havnevej 6c, Baghuset

 3100 Hornbæk

 

Kbh Terapeuterne

Holbergsgade 26, 1.tv

1057 København K